Shakes & Fidget - The Game - Supportboard  

Go Back   Shakes & Fidget - The Game - Supportboard > Board Archives > Archive Game & Support

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-25-2012, 03:28 PM
ralff ralff is offline
Blacksmith
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 248
Default android app glitch

some of my guild members have stated there is a glitch where when trying to access the guild page it stops and the force closes. they have seen it on server 2 and 4 in the past. now they are seeing it on server 3.

i do not use the app nor do i play on other servers but this sounds like a serious glitch and needs to be fixed.

i believe one of my guildmates that has first hand experience with the glitch will be posting here to hopefully help get it resolved. i do not know if he reported it to support.

he did make a thread here http://forum.sfgame.us/showthread.php?t=6737

i did not realize.
__________________
Tomorrow, and tomorrow, and tomorrow,
Creeps in this petty pace from day to day,
To the last syllable of recorded time;
And all our yesterdays have lighted fools
The way to dusty death. Out, out, brief candle!
Life's but a walking shadow, a poor player,
That struts and frets his hour upon the stage,
And then is heard no more. It is a tale
Told by an idiot, full of sound and fury,
Signifying nothing.

Last edited by ralff; 12-25-2012 at 04:45 PM. Reason: added info.
The Following User Says Thank You to ralff For This Useful Post:
iTZKooPA (12-26-2012)
  #2  
Old 12-26-2012, 08:25 AM
alphawolfk alphawolfk is offline
Truffle Shuffler
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Default

I uninstalled app, then deleted cache, cookies and history. I then reinstalled app and shut off my phone. When I resarted and went back to app, I could get into the guild page. I haven't heard from the other person that told me they were having the same problem, but I told them what I did. This was not the first time I did all those things, maybe the order is what caused it to work this time. Then again it could have had nothing to do with it, I'm not sure.

Thanks Ralff for the help

alphawolfk

I just heard from my guild mate. He said that his just started workng right without him doing anything. So looks likes what I did was just a waste.
Ow well, it is working now and that is all that matters.

alphawolfk

1/1/2013-The problem is happening again, just like last time. It is only on US server 2, but that is how it started last time. I have a guildmate telling me he's having the same problem.

Last edited by alphawolfk; 01-01-2013 at 11:09 AM. Reason: it's happening again
The Following User Says Thank You to alphawolfk For This Useful Post:
iTZKooPA (12-26-2012)
  #3  
Old 12-26-2012, 08:27 PM
iTZKooPA iTZKooPA is offline
Assassin
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,466
Send a message via ICQ to iTZKooPA Send a message via AIM to iTZKooPA
Default

Server group was restarted. The issue should be resolved.
  #4  
Old 01-02-2013, 11:23 AM
bobo baggins's Avatar
bobo baggins bobo baggins is offline
Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,949
Default

Nope issue not fix for last 3 days I have been getting the same thing. Yesterday it was server 4 today so far today server 5 and s1 canada thankfully I only use the app for sitting for someone or when I am out but it is getting to effect what I can do for ppl or what I can do while out and about.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
have fun, fight hard, die honorably


s3 s10 bobo baggins
s4 drittz

Last edited by bobo baggins; 01-02-2013 at 11:41 AM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright by 'Playa Games GmbH'